Продължете към съдържанието

Как да увеличим продуктивността си… и защо?

Кой не иска да има повече свободно време за нещата, които са важни за него? Или да работи по-умно, като свършва важните неща навреме и с минимум усилия?

И аз съм така и от доста време търся и пробвам какви ли не начини за това. През 2016 г., след множество прочетени книги, преминати обучения, коучинг и семинари, най-сетне успях да си изградя своя система, която ми позволи да намеря време за всичките си изостанали идеи за проекти, докато в същото време работя за клиенти по няколко часа всеки ден, ходя на фитнес три пъти в седмицата, почивам си и чета книга всеки ден… и дори спя по 8 часа всяка нощ! 🙂

Писах за въпросната система в началото на тази година и оттогава получих много въпроси от хора, които искат да направят нещо подобно. Още тогава в главата ми започна да се върти идеята за някакъв тип обучение, в което да споделя отговорите на всички питания, на които така или иначе отговарях почти всеки ден. В началото мислех да разкажа подробно какво точно съм направила аз, така че да може да бъде повторено… но след още малко размисъл реших, че още по-интересно ще бъде да споделя процеса, по който стигнах до този начин на управление на задачите и времето, така че всеки, който премине през курса, да може да изгради своя собствена система, основана на собствените му нужди, желания и интереси. Разбира се, щях да включа и конкретни примери, които аз прилагам за себе си, но целта ми не беше да създам поредната система, която обучаемите да повтарят като папагали, а да предам принципи, които всеки сам да може да подбере, подреди и използва за себе си.

Тук се появи нещо интересно: оказа се, че голяма част от идеите, до които съм стигнала, ми вършат отлична работа, други хора, които ги тестваха, потвърдиха същото, но не бях съвсем наясно защо. 🙂 Тъй като „теоретичната част“ относно управлението на приоритетите и времето възприех в голямата ѝ част от коучинга ми със Зорница Стефанова, реших да я поканя да се включи в моето начинание, като сподели своите знания за това как работят процесите по управление на приоритетите, задачите и времето по принцип, а моята част от обучението да бъде конкретното им приложение в ежедневието на един зает с много проекти човек.

Така стигнахме до онлайн курса „Супер продуктивност“, който разработваме в момента. На сайта му можете да научите повече подробности за курса и да си го вземете още сега. Тъй като сме в ранната фаза на разработването му, докато пуснем първите модули, курсът ще бъде в „режим“ на предварителна продажба и ще се продава на 3 пъти по-ниска цена от редовната. Ако ви е станало интересно, вземете си го още днес – със Зори ще се постараем да останете толкова доволни от това решение, че да се похвалите и на приятели. 😉

4 коментара за “Как да увеличим продуктивността си… и защо?”

  1. Според мен основното нещо което трябва да направи човек е да успее да се контролира.
    В повечето случай без да разберем живеем и работим плод на емоции и натрупан опит.
    По голяма ефективност ще има само тогава, когато имаме ясни цели и контрол върху всичко!

  2. Pingback: Дайджест на предприемача #19 - Сайтът на Силвина

  3. Pingback: Дайджест на предприемача #20 - Сайтът на Силвина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.