Нуждаете се от помощ за вашия уеб проект?

Имате идея за онлайн проект, но не знаете откъде да започнете?

Вече разработвате проекта си, но не можете да намерите подходящите хора или имате усещането, че програмистът, дизайнерът и вие говорите на различни езици?

Влагате все повече време и пари в проекта си, а не виждате резултат?

Заявете безплатна консултация

Променете това!

Направете си първоначална безплатна консултация с мен.
Заявете безплатна консултация

Как мога да ви помогна?

Занимавам се с уеб от 2001 г. и оттогава обичам да организирам работата по различни проекти и да комуникирам с „технически хора“. 🙂

Мога да ви помогна:

 • Да оцените идеята си за онлайн проект и нейния потенциал за успех.

 • Да поставите цели пред проекта си и да планирате постигането им с минимален разход на време и пари.

 • Да изберете най-подходящия програмист, дизайнер или онлайн агенция.

 • Да съставите ясно и изчерпателно задание на проекта, което ще ви помогне да възложите работата по него на дизайнер и програмист и да сте сигурни, че ще получите това, което искате и очаквате.

 • Да работите максимално продуктивно и да се разберете добре с програмиста, дизайнера или агенцията си, така че да спестите време и пари.

Заявете безплатна консултация

Ще започваме ли? 🙂

Запишете се за първоначална консултация, за да обсъдим как мога да помогна на вашия проект.
Заявете безплатна консултация

Защо да изберете мен за свой „Project Manager под наем“?

 • 12 години опит в управление на проекти

 • Над 50 проекта – собствени и за клиенти

 • Онлайн проекти в над 10 бизнес сектора

На тази страница и в LinkedIn можете да научите повече за мен.

Вижте и видеото от моя лекция на конференцията PlovdivConf, в което разказвам за основните принципи, които да спазите, за да превърнете идеята си в успешен проект.

Съдържанието не е достъпно, защото не е потвърдено използването на бисквитки. Можеш да го направиш от бутона за приемане.

Как работи услугата „Project Manager под наем“?

С хората, с които работя като „Project Manager под наем“, преминаваме през следните стъпки:

 1. Безплатна първоначална консултация, онлайн или по телефона, в удобно за вас време. В продължение на 30 мин обсъждаме вашия проект и решаваме как мога да ви бъда полезна. Консултацията не ви ангажира с нищо и не ви задължава да продължим работа заедно – това решение е изцяло ваше.
 2. Изготвяме план за провеждане и заплащане на следващите консултации. Всяка от тях трае по 60 мин и се провежда онлайн или по телефона, а при необходимост – и на живо във вашия офис или в офиса на програмиста, дизайнера или агенцията, с които работите. Консултациите се провеждат с вас, като при необходимост могат да участват и хора от екипа ви или външните изпълнители, с които работите по проекта си.
 3. След края на консултациите получавате детайлен план за следващи действия и изчерпателен списък с полезни ресурси (сайтове, книги, софтуер, контакти), които да използвате в работата си.

Работя предимно онлайн, което означава, че можем да работим заедно, независимо в коя точка на България или света се намирате. Обичам и да пътувам, така че предишното изречение важи и за срещи на живо, когато това се налага. 🙂

Запишете се за безплатна консултация