Политика на поверителност

/Политика на поверителност
Политика на поверителност 2018-05-18T19:36:08+00:00

Ние уважаваме вашата конфиденциалност и се ангажираме със защитата на личните данни, които ни предоставяте. В тази връзка, бихме искали да споделим с Вас принципите, които формират нашата политика на поверителност.

„Дабъл Клик Системс“ ЕООД събира определена информация чрез Платформата https://silvina-bg.com/ или чрез бисквитки на трети страни. Този документ („Политика на поверителност“) описва нашите политики и процедури, регламентиращи събирането и обработването на тази информация, която идентифицира индивидуален ползвател и може да бъде използвана за контакт с него („Лични данни“, „Лична информация“).

Тази политика на поверителност е валидна само по отношение на Услугата и не следва да се прилага за никой уебсайт на трети страни или услуги, свързани с Услугата, препоръчани или посочени от Услугата или от клиенти на „Дабъл Клик Системс“ ЕООД, или за други уеб страници или онлайн услуги, свързани с „Дабъл Клик Системс“ ЕООД.

Нашите данни за контакт са:

„Дабъл Клик Системс“ ЕООД
ЕИК 203788159
Телефон: 0887834368
Адрес: гр. София 1407, ул. Кричим No 17
E-mail: silvina@silvina-bg.com

Контрол върху нашите дейности, свързани с лични данни, упражнява следният административен орган:

Комисия за защита на личните данни (КЗЛД)
Адрес: София 1431, бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов” 15
Тел: + 359 2 915 35 18
Факс: + 359 2 915 35 25
Ел. поща: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уебсайт: www.cpdp.bg

Събиране на лична информация

Ние събираме лична информация, за да отговорим на вашите искания, които могат да включват, например, предоставяне на достъп до онлайн обучение, създаване на личен профил, верифициране на вашата самоличност, изпращане на съобщения, свързани с Услугата, предоставяне на достъп до определени функционалности на Услугата, регистрация за нашия бюлетин или организирани от нас събития или игри, участие в онлайн проучвания, дискусионни групи или форуми, за маркетингови дейности.

Ние събираме следната лична информация от използващите Услугата Ползватели:

  • Директно чрез Уебсайта: име и фамилия и електронна поща при желание да ги предоставите, оставяйки коментар, записвайки се за онлайн бюлетин или попълвайки формуляр за контакт;
  • Посредством Google Analytics – данни за трафика и поведението на Ползвателите.

Възможно е да изискаме и допълнителна информация, но само при изрично позволение от ваша страна или в случай, че тази информация е необходима за изпълнението на услугата, която сте заявили. Вие сте единствен притежател на вашата лична информация.

Използвайки нашата Услуга, вие изрично се съгласявате вашите лични данни да бъдат събирани и обработвани от нас, като същевременно с това гарантирате тяхната точност и достоверност. Вие също така декларирате, че сте били информирани за типа лични данни, които събираме и обработваме, за целите, за които ще бъдат използвани те, както и за Вашето право на достъп, коригиране или изтриване на събраните лични данни.

Употреба на вашите лични данни

Ние използваме вашите лични данни, за да ви предоставим възможност за достъп до Уебсайта, за да ви изпращаме нашия редовен бюлетин и да ви предлагаме допълнителни услуги и събития, за да ви предоставим цялостно обслужване, за промоционални и маркетингови дейности и като цяло, за да изпълним поетите пред вас ангажименти и да ви предоставим услугата, която очаквате.

Вие имате право:

  • да получите файл, съдържащ всички ваши лични данни, които съхраняваме;
  • да откажете вашите лични данни да бъдат използвани от нас;
  • да поискате коригиране на своите лични данни.

За да упражните описаните по-горе свои права, можете да се свържете с нас на silvina@silvina-bg.com.

Ние бихме могли да използваме ваша информация, за да създадем обобщена статистика, която е анонимна, както и за да извършим базиран на нея статистически анализ.

Също така, необходима част от вашата информация може да бъде използвана за прилагане на нашите Общи условия и с цел предотвратяване на евентуално увреждане на лица или имущество.

Съхранение на данни от трети страни

Използваме услуги на трети страни, за да поддържаме уеб сайта онлайн, да подобрим работата на уеб сайта и да управляваме по-добре предоставяната Услуга. Възможно е някоя от тези услуги да съхранява данни на сървър, който се намира извън територията на Република България.

СуперХостинг

Уебсайтът, включително и всички събирани посредством него данни, се намира (хоства) на сървър на „СуперХостинг.БГ“ ООД. Тук можете да видите пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.

Google Analytics

Ние използваме Google Analytics за събиране на статистическа информация за Ползвателите на Уебсайта, като например уебсайта, от който идвате на нашия Уебсайт, държавата, в която се намирате, Вашия език, онлайн поведение, браузъра, който използвате, мрежата и т.н. Тази информация не включва лични данни и не можете да бъдете идентифициран посредством нея. Ние събираме посочените данни, за да анализираме какъв тип Ползватели използват Уебсайта и как го използват, което ни помага да персонализираме Услугата.

Можете да откажете използването на вашите данни от Google Analytics, посредством приставката Google Analytics opt-out browser add-on за JavaScript на Google Analytics (ga.js, analytics.js, dc.js). Ако искате да се откажете, моля изтеглете и инсталирайте приставката за Вашия уеб браузър.

Съгласявайки се да използвате Услугата, Вие изразявате своето изрично съгласие за използване от нашата страна на Google Analytics на Уебсайта, включително Display Advertising, и декларирате, че ви е била дадена възможност да се откажете от Google Analytics.

Тук можете да видите пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.

MailChimp

Нашият e-mail бюлетин, включително имената и e-mail адресите на всички записани в него абонати, се намира на сървърите на MailChimp и се изпраща чрез тях. Необходимо ни е да събираме тези данни от потребителите, които изрично ги предоставят, за да можем да изпращаме бюлетина, който съдържа полезна информация и понякога промотира продукти или услуги, които абонатите могат да закупят. Всеки абонат на бюлетина получава линкове, съдържащи се във всяко писмо от бюлетина, които му дават възможност да види какви негови данни съхраняваме в системата на MailChimp, както и да ги изтрие и да спре да получава бюлетина. Тук можете да видите пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.

Automattic

Уеб сайтът работи със система за управление на съдържанието WordPress. За контрол на спам коментарите се използва разширението Akismet. При публикуване на ваш коментар на уеб сайта е възможно e-mail адресът ви и съдържанието на коментара да бъдат изпратени до сървъри на Automattic, които да определят дали вашият коментар е спам. Тук можете да видите пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни.

Услуги за архивиране

Използваме услуги за архивиране, които периодично съхраняват пълно копие на съдържанието на уеб сайта, включително лични данни, които сте ни предоставили, на външни сървъри. Това е необходимо, за да можем да възстановим работеща версия на уеб сайта в случай на срив. Услугите за външно съхранение на данни са:

Употреба на „бисквитки“ и други проследяващи технологии

Ние използваме “бисквитки”, за да събираме определена информация от всички Ползватели, включително и от нерегистрирани посетители на Платформата, които не използват услугите, предоставяни от нас. Бисквитките представляват поредица от данни, които нашата система изпраща към вашия компютър и впоследствие използва, за да идентифицира вашия компютър, когато се върнете отново на Уебсайта.

Бисквитките предоставят информация за употребата на Услугата и потребителски данни, които ние бихме могли да използваме, за да персонализираме вашия потребителски опит, както и да проследим модели на потребителски трафик. Например, когато се връщате на Уебсайта, бисквитките ви идентифицират и подтикват Уебсайта да попълни вашето потребителско име (без паролата), за да улесни достъпа до вашия профил. Бисквитките също така ни позволяват да напомняме за ваши предходни дейности и да ви предлагаме подобни услуги и събития. Също така, ние използваме информация, събирана чрез бисквитки, за да разработваме статистически анализи за използването на Услугата, като например времето, което Ползвателите прекарват на Уебсайта и страниците, които посещават най-често. Тези обобщени статистически данни не включват лична информация.

Защита на лични данни

Ние гарантираме сигурността на данните, които ни изпращате, с индустриално стандартизирани физически, електронни и управленски процедури. Когато е целесъобразно, ние използваме SSL-кодиране, за да подобрим сигурността на предаване на сензитивни данни. Вътрешно данните се съхраняват на контролирани сървъри с ограничен достъп. Вашата информация може да се съхранява и обработва на определени локации, където се намираме ние, в строго съответствие с приложимото законодателство за конфиденциалност и защита на личните данни.

Запитвания и оплаквания, свързани с настоящата Политика на поверителност, можете да ни изпращате на silvina@silvina-bg.com.

Предоставяне на лични данни на трети страни

Ние няма да разкриваме вашите лични данни на трети страни.

Изключение правят случаите, при които разкриването се изисква от закона поради значим обществен интерес или за установяването, упражняването или защитата на права по съдебен ред, напр. когато определена информация се предоставя на адвокати, агенции за събиране на вземания, митници или други държавни органи, или на правоприлагащи органи за справяне с потенциални нарушения, други нарушения на договора или незаконно поведение. Ние също така можем да разкрием информация, изискуема по съдебен ред или по друг законов начин, или с цел предотвратяване на евентуално увреждане на лица или имущество.

Както e отбелязано по-горе, ние съставяме статистики за употребата на Услугата от данни, събрани чрез бисквитки. Тези статистически данни не съдържат лична информация и могат да бъдат публикувани или предоставени на трети страни.

Връзки към електронни страници на трети страни

Услугата, както и материали на трети страни, които са публикувани на Уебсайта, съдържат връзки към, и могат да ви позволят да посетите други електронни страници („Електронни страници на трети страни“). Ако решите да посетите някоя от тези страници на трети страни, като „кликнете върху“ връзка или се придвижите към страница на трета страна,  вие ще бъдете пренасочени към страницата на съответната трета страна. Фактът, че ние предоставяме връзка към дадена електронна страница чрез Услугата, или публикувайки рекламен банер или друг вид реклама, или ви предлагаме възможност да взаимодействате с, или да предоставяте лична информация на трета страна, не е гаранция, позволение или представяне на нашата принадлежност към въпросната трета страна и не следва да бъде разглеждан като съгласие с техните политики и практики за поверителност и информационна сигурност.

Лица на възраст 16 години или по-ниска

Уеб сайтът е предназначен за лица на възраст над 16 години. С използването си и предоставянето на свои лични данни Вие декларирате, че сте на 17 или повече години.

Достъп и корекция на лични данни

Вие можете да достъпвате, коригирате, изменяте или изтривате части от вашите лични данни, като подадете заявка за това на silvina@silvina-bg.com.

Ние ще запазим вашите данни толкова време, колкото е необходимо за предоставянето на услугите ни или дотогава, докато ни задължава законът. След това вашите данни ще бъдат изтрити.

Изменение на тази политика на поверителност

Тази Политика за поверителност може да бъде изменяна едностранно от „Дабъл Клик Системс“ ЕООД, като промените ще бъдат обявявани на настоящата уеб страница.

Ако не се съгласявате с промените, можете да прекратите договора и да преустановите използването на Услугата.

Вие се съгласявате, че всички изявления на „Дабъл Клик Системс“ ЕООД, във връзка с изменението на тази Политика ще бъдат публикувани на подходящо място на Уебсайта.

Дата на влизане в сила: 18.05.2018 г.
Последна промяна: 18.05.2018 г.

Ще ми помогнеш ли?

Поставила съм си за цел да правя най-добрия e-mail бюлетин в България на тема продуктивност и онлайн маркетинг, с който да стигна до 1000 абонати. Ще станеш ли един от тях?

Ако се запишеш, периодично ще ти изпращам безплатна полезна информация. От време на време ще ти предлагам и да си купиш продукти или услуги. По всяко време ще имаш възможност да се отпишеш от бюлетина, ако решиш, че вече не искаш да го получаваш.

Виж какво казва един човек, с когото работя, за нещата, които правя и изпращам:

Като ти кажат нещо простичко и лесно изпълнимо, самата крачка изглежда не толкова стряскащо. А и простите решения почти винаги вършат работа.

С използването на този сайт се съгласяваш с употребата на бисквитки. още информация

Този сайт използва бисквитки и събира анонимни статистически данни за посещаемостта. С използването на сайта се съгласяваш с употребата на бисквитки.

Затваряне