Продължете към съдържанието

Дайджест на предприемача #19

След известно отсъствие от блога ми тази категория публикации се завръща – събрах материал, който ще ви хареса. 🙂


  • How YouTube’s Top Earners Promote Their Content and Grow Their Audience – материалът е пълен с практически, приложими съвети, които могат да ви свършат работа не само за YouTube, а и за други проекти, особено ако работите заедно с друг човек по тях.
  • Най-важните практически уроци, които научих в бизнесаСтойне Василев е любимият ми български автор по темата за бизнеса и личните финанси. Той дава стойностни и реалистични препоръки, съобразени с реалността у нас – както с положителните, така и с отрицателните ѝ страни, без да преувеличава никоя от двете. Така е и в този материал с ценни бизнес уроци от неговите собствени начинания.
  • Productivity Showdown Day 3 – материалът е с леко странно заглавие, защото е бил част от дискусия във форум и след това е пренесен в блога на автора. Може да се чете и самостоятелно и е пълен с полезни разсъждения за продуктивността, баланса и начините да работим умно, а не повече – нещо, което много харесвам, прилагам в работата си и което е залегнало и в онлайн обучението „Супер продуктивност“, което правим със Зори Стефанова.
  • Sumo Growth Study: How Tony Robbins Generates 1,000,000 Website Visitors Per Month – не бързайте да подминавате линка с мисълта „Аз не съм Тони Робинс – нещата, които той прави, работят, защото е вече известен, а мен още никой не ме познава“. Авторът признава, че това е така, но дава и насоки каква част от тези тактики може да приложи човек, който тепърва стартира и как да ги промени, за да извлече максимална полза.
  • The Emotional Cost Of Being A Startup Founder – по тази тема се говори и пише все повече и ще продължа да споделям такива материали, защото за всеки е важно да знае, че ако се чувства зле понякога, не е сам и има начин да си помогне.

Някои редовни читатели на блога са ми споделяли, че ме следят и са се абонирали за e-mail нотификациите ми за нови публикации заради тази рубрика (за което благодаря 🙂 ). Към вас е и въпросът ми днес. Както знаете от предишните дайджести, досега правех опит да ви споделя по-голямо количество подбрани материали и не отделях време да дам личното си мнение за всеки. В следващите няколко дайджеста ще тествам формата, който виждате по-горе: по-малък брой линкове с коментар към всеки. Споделете в коментарите кой формат ви допада повече: повече линкове без друг текст или малко, но с допълнителен коментар.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.