Webit.Festival EU става все по-голям (и преносно, и съвсем буквално) с всяка изминала година. Тази година от 25 до 27 юни за пореден път ще се убедим в това. Изложбените площи са почти изцяло разпродадени, билети за посетители все още има, но намаляват, а наскоро организаторите обявиха, че събитието се мести в по-голямо от предварително обявеното местоположение: зала „Арена Армеец“ в София.

Съдържанието не е достъпно, защото не е потвърдено използването на бисквитки. Можеш да го направиш от бутона за приемане.

Сред лекторите, потвърдили участие и особено интересни за мен, са:

Освен тях ще видим и чуем още десетки иноватори, бизнес лидери, основатели на стартъпи, политици (бивши и действащи) и както всяка година, ще се пренесем в бъдещето, за да чуем какви са тенденциите в технологиите, здравеопазването, социалните дейности и политиката лично от хората, които ги създават.

Както винаги, ще има и Founders Games, и вечерни срещи в софийски заведения, и множество възможности за осъществяване на контакти по време на самото събитие. Надявам се да се видим и с теб. 🙂