Продължете към съдържанието

Дайджест на предприемача #23

Facebook маркетинг, кога да ставаме сутрин, защо записаните работни процедури са много важни за твоя бизнес и лично за теб, как да ползваш Trello, за да се поздравиш за постиженията през седмицата (и да оправиш нещата, които не са съвсем ОК) и как да се справиш с хаоса – днес в дайджеста на предприемача или иначе казано: най-полезните пет материала, на които попаднах в Интернет през изминалата седмица.


  • Дали фейсбук страниците ще са с още по-слаба „видимост“ през 2018? Този въпрос нашумя доста през последните седмици. В статията ще разбереш какво мисли по темата Иво Илиев – един от водещите експерти по Facebook маркетинг в България.
  • Night Owls Rule! Why You Don’t Need to Get Up Early to Be Successful. Дълго време четох статии и книги, чиито автори възхваляваха ставането в ранни зори и го сочеха като залог за успеха. Мъчих се да се науча да ставам преди 8:00 сутринта с години, но като резултат от това, вместо към мен да потекат реки от нови читатели, клиенти и всякакви успехи, се чувствах като зомби през целия ден и бях също толкова полезна и продуктивна. Радвам се, че вече имаме обяснение как да се организираме по подходящ начин и ако сме „сови“. 🙂
  • The productivity mindset that tripled my revenue. Аз следвам много сходни принципи в работата и нещата, на които уча хората, са доста подобни на описаните в тази статия, дори преди време писах подобна за блога на 120000.bg.
  • How To Develop A Highly Effective Weekly Review Ritual In Trello. Хората, с които съм работила, знаят, че съм голям фен на Trello и правя почти всичко в живота си с негова помощ. 🙂 Ето един изпробван процес за преглед на постигнатото през седмицата, в който Trello има активно участие. Ако ползваш друга система за записване и анализ на задачите, от статията можеш да вземеш принципите и да ги адаптираш за твоя употреба.
  • A Guide to Getting Good at Dealing with Chaos. Как се отнасяш към хаоса? За мен „хаос“ дълго време беше мръсна дума, която се стараех на всяка цена да премахна от речника и ежедневието си. Дори и да си като мен обаче, няма как да му избягаш, затова най-добре виж някои ценни идеи как да се справяш с него, когато ти дойде до главата. Дори и да смяташ, че при теб хаосът вече е напълно овладян или просто че не ти пречи, пак има какво да научиш от тази статия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.