Помагам на собствениците на бизнес да планират, организират и развият проектите си от самото им начало до големия успех и да повишат личната си ефективност в работата чрез онлайн обучението “Супер продуктивност” и с лични консултации и обучения на живо.

За да започнем да работим заедно, ти предлагам избор от:

  • Онлайн обучение за повишаване на личната ти продуктивност, в което с твое собствено темпо и в удобно за теб време оптимизираш ежедневието, работата и почивката си.

  • Програма “Моята супер продуктивност” – серия от 5 онлайн сесии в рамките на 2 месеца, през които заедно изграждаме твоя лична система за максимално продуктивна работа и намираме твоето време за качествена почивка.

  • Програма “Продуктивен онлайн маркетинг”. След многократни запитвания от мои клиенти, комбинирах най-силната си страна – продуктивността – с над 10-годишния си опит в онлайн маркетинга, за да ти предоставя нещо, което досега не е предлагано в България. За 2 месеца в рамките на 7 сесии работя индивидуално с теб, за да научиш най-важното, с което да подобриш своя онлайн маркетинг и да си тръгнеш с конкретен и изпълним план, така че да изпълняваш необходимите маркетингови активности ежедневно, да намираш време за тях и да постигаш резултати без усилие.

Заяви обучение сега