Продължете към съдържанието

Дайджест на предприемача #40

Списъците със съвети преобладават в това издание на Дайджеста. Пробвала съм всичките и ти обещавам, че ако и ти опиташ поне една от препоръките, споделени в следващите няколко материала, ще ми благодариш след това. 🙂

  • 20 лесни съвета за перфектно управление на времето. №8, 13 и 20 са в основата и на моята лична система за работа, която споделям в онлайн обучението „Супер продуктивност“. Откакто ги прилагам, работният ми ден коренно се промени – най-вече с това, че стресът значително намаля.
  • How we Communicate at Automattic. Automattic е компанията, която стои зад WordPress – една от най-популярните системи за управление на съдържанието, на чиято основа са изградени над 20% от сайтовете в света (включително и моят). Те нямат офис, а екипът им е пръснат по цялото земно кълбо, в различни часови зони. Това налага специфичен стил на комуникация, който се оказва много полезен, независимо от това къде работиш и дали с колегите ти сте бюро до бюро или в различни държави. В статията е описано максимално подробно какви са принципите и как работят – виж какво можеш да ползваш за общуване с твоя екип.
  • The Real Cost of Phone Addiction. Практични съвети, които стъпка по стъпка ти помагат да се отървеш от пристрастяването към смартфона.
  • Как да се научиш на дисциплина. Авторката на статията Иванка Могилска е един от най-дисциплинираните хора, които познавам и тези съвети наистина работят.
  • Improve How You Schedule Your Time With These 10 Productivity Tips From Elon Musk. Оттук най-много са ми помогнали първите два съвета, като във връзка с фокуса работя и по нещо ново, което ще споделя скоро. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.