Продължете към съдържанието

Дайджест на предприемача #37

Добрата организация на времето, задачите и приоритетите има много ползи, някои от тях неочаквани: по-добро здраве, смисъл, удовлетворение… Тази седмица събрах материали, които ще ти отговорят на въпроса „Как се постига тази прословута продуктивност и за какво ми е?“

  • 7 ways to make time for exercise and nutrition. Започваме с любимия ми тип статия: съвети как да намерим време. 🙂 В този случай на фокус са храненето и други полезни за здравето ни навици, защото без тях никаква продуктивност не е възможна – или дори да е, няма да бъде особено трайна. За мен 1, 3 и 5 бяха най-полезни.
  • The Life List: Why to Have One, How to Create One. Много помага за мотивацията. Моят списък е цяла история с подробни описания на нещата, които искам да постигна и връзките между тях. Опитай и ти да си направиш такъв списък и виж къде ще те отведе. 🙂
  • 7-те големи гряха на продуктивността и как да се опазим от тях или как да вършим смислена работа, а не просто да приключваме задача след задача като роботи.
  • Госпожо, ако знаете колко много Ви обичам! Зори, с която правим онлайн обучението Супер продуктивност (между другото, то е вече съвсем готово, десетте модула са онлайн и цената му ще се повиши от 100 на 150 лева в понеделник – само го споменавам, ако искаш да си го вземеш оттук – сега е моментът 😉 ) за това колко е важно човек да бъде организиран и какви неочаквани предимства има това, освен очевидните.
  • You Are Flawed. And So Are Your Heroes. Един от любимите ми блогове за фитнес с поредната статия, която всъщност важи за всичко в живота. Струва си да я прочетеш и да си я припомняш всеки път, когато ти се струва, че който и да е очаква от теб перфекционизъм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.