Продължете към съдържанието

Webit.Festival Europe 2018 ще се проведе в София на 26 и 27 юни

Станалият вече традиционен Webit.Festival Europe ще се проведе и през 2018 и се радвам, че отново ще бъда сред неговите блог партньори. 🙂 Тази година събитието ще бъде още по-голямо и вълнуващо и ще отбележи края на българското председателство на ЕС на 26 и 27 юни, като част от EU Digital & Innovation Week.

Тази година освен основната пленарна сесия събитието ще се състои от 14 паралелно протичащи събития, обединени най-общо от темите политики, корпоративни дискусии и стартъпи. Отново ще бъдат връчени наградите Founders Games и Webit Awards, пак ще има и програма от networking събития, включително и Night Urban Summit – една от любимите ми части от фестивала, която дава възможност да се запознаеш с посетителите в неформална обстановка в добро заведение в центъра на София и да си говорите на интересна за всички обща тема. В официалната програма лекторите ще бъдат над 400, като предстои да бъдат обявени още много от тях, а сред вече потвърдилите за мен е особено интересна София – тя ще бъде първият лектор на конференция в България, който буквално не е човек. 🙂

Тепърва предстои да ти споделям новини около събитието, а ето как и ти можеш да станеш част от него:

  • Ако имаш стартъп, кандидатствай за Founders Games и можеш да получиш изложбена площ на смешно ниска цена (самата площ е безплатна, плащаш само 80 евро за брандинг на щанда ти), както и инвестиция в размер на 200 хиляди евро.
  • Ако имаш опит в организирането на събития или ако смяташ, че имаш подходящите знания и качества, кандидатствай за доброволец. Това е страхотна възможност да придобиеш опит в организацията на голямо събитие, а също и да присъстваш на фестивала, да чуеш лекциите и да се запознаеш на живо с хора, много от които няма да срещнеш другаде.
  • Вземи си билет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.