Продължете към съдържанието

Какво е Малка черна книжка и защо всяка жена трябва да я има?

За малката черна рокля и за това, че всяка жена трябва да я има в гардероба си, вече знаем. А що за чудо е Малка черна книжка?

Ако следите блога ми, вече познавате нейната авторка Радостина. Освен организаторка на интересни събития, свързани с маркетинга, тя е и авторка на първата българска електронна книга в жанра чиклит – „След 22“. Признавам си, че обичам да чета такива книги през уикенда (човек не може да мисли и да чете само за работа, трябва и почивка). 🙂 „След 22“ беше свежа и лека за четене, затова и бях приятно изненадана, когато Радостина обяви, че книгата ще има своеобразно продължение.

Всъщност Малката черна книжка не продължава историята на момичетата от „След 22“, а е колекция от случки – понякога забавни, понякога тъжни, – в които почти всяка жена е попадала или е чувала подобни истории от други жени край себе си. Също така лека е и се чете бързо. Допадна ми дори повече от първата книга на Радостина – докато нея четох по-скоро за забавление, без да „задълбавам“ особено, Малката черна книжка ме накара и да се замисля. Препоръчвам ви я, ако ви се чете нещо малко по-различно и нестандартно от типичните леки женски четива.

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.