Продължете към съдържанието

За първи път: Webit Dev Summit

Ако и вие като мен сте сред редовните посетители на Webit събитията у нас, със сигурност ви е направил впечатление техният фокус върху бизнеса и стратегиите. За щастие на всички geeks, тази година това е на път да се промени. 🙂

Организаторите на Webit.Festival обявиха, че през 2016 г. събитието ще има и специален поток за разработчици, наречен Webit Dev Summit. Той е отворен само за хора с покани, но всеки желаещ може да кандидатства за покана от сайта на събитието.

Сред лекторите на Webit Dev Summit ще бъде Браян КолинсCMO на AngelHack. Той даде любопитно интервю в блога на организаторите, в което споделя мнението си за разликата между хакерите и тяхната култура в Силициевата долина и в Европа, разказва за предстоящия хакатон на AngelHack в София и за съквартиранта си, който е бил българин.

Ако споделеното от Браян ви се е видяло интересно, не забравяйте да кандидатствате за участие в Webit Dev Summit. До Webit.Festival, който ще се проведе на 19 и 20 април в София, не остава много време, така че не отлагайте за последния момент. 🙂

Снимка: хакатон, организиран от AngelHack. Фотограф: Torrenegra. Снимката е използвана под лиценз Creative Commons Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0) и е редактирана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.