Продължете към съдържанието

Innovation Explorer Day 2016 е след 10 дни

Нали не сте забравили за предстоящия Innovation Explorer Day? Събитието е на 25 февруари в Sofia Tech Park, а билети все още има на официалния сайт.

Оставащите места в залата намаляват с всеки изминал ден, като над 400 души вече са си запазили по едно от тях. Тазгодишното издание на форума обещава да ни срещне с 20 представители на водещи международни компании, които ще говорят по темата “Кратка история на иновациите“.

Личните ми фаворити са:

  • Kim Wylie, Head of Customer Change and Transformation, Google for Work. Тя ще говори за технологичната промяна и за начините тя да протече плавно в една организация и без стрес за служителите.
  • Philip Floetotto, Senior Software Engineer, Pixar Animation Studios. Филип ще разкаже за управленските предизвикателства, които са част от създаването на магията в Pixar.
  • Коста Йорданов, Founder & CEO, Flipps. Един от българските предприемачи, на които се възхищавам. Темата на презентацията му е „1% inspiration, 99% perspiration“. За загрявка можете да погледнете интервюто, което Коста ми даде наскоро.
  • Elvin Guri, CEO, EMPOWER Capital. От него ще научим какво представлява подходът TMO (Technology-Markets-Organization) и как се прилага.

Разбира се, програмата включва още много вдъхновяващи лектори и цели три уъркшопа. Всички подробности можете да видите на сайта на събитието, а на 25 февруари ще се постарая да разкажа възможно най-подробно за всичко, което ще науча. 🙂

Генерални партньори на Innovation Explorer Day са: UniCredit Bulbank (за втора поредна година) и Telenor България. Събитието подкрепят и Hewlett Packard Enterprise, Empower Capital, Cleantech Bulgaria, Jacobs, Red Devil и др.

Ако искате да се видим на Innovation Explorer Day, препоръчвам да си вземете билет максимално бързо, преди да са свършили (има такава опасност).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.