Нали не сте забравили за предстоящия Innovation Explorer Day? Събитието е на 25 февруари в Sofia Tech Park, а билети все още има на официалния сайт.

Оставащите места в залата намаляват с всеки изминал ден, като над 400 души вече са си запазили по едно от тях. Тазгодишното издание на форума обещава да ни срещне с 20 представители на водещи международни компании, които ще говорят по темата “Кратка история на иновациите“.

Личните ми фаворити са:

  • Kim Wylie, Head of Customer Change and Transformation, Google for Work. Тя ще говори за технологичната промяна и за начините тя да протече плавно в една организация и без стрес за служителите.
  • Philip Floetotto, Senior Software Engineer, Pixar Animation Studios. Филип ще разкаже за управленските предизвикателства, които са част от създаването на магията в Pixar.
  • Коста Йорданов, Founder & CEO, Flipps. Един от българските предприемачи, на които се възхищавам. Темата на презентацията му е „1% inspiration, 99% perspiration“. За загрявка можете да погледнете интервюто, което Коста ми даде наскоро.
  • Elvin Guri, CEO, EMPOWER Capital. От него ще научим какво представлява подходът TMO (Technology-Markets-Organization) и как се прилага.

Разбира се, програмата включва още много вдъхновяващи лектори и цели три уъркшопа. Всички подробности можете да видите на сайта на събитието, а на 25 февруари ще се постарая да разкажа възможно най-подробно за всичко, което ще науча. 🙂

Генерални партньори на Innovation Explorer Day са: UniCredit Bulbank (за втора поредна година) и Telenor България. Събитието подкрепят и Hewlett Packard Enterprise, Empower Capital, Cleantech Bulgaria, Jacobs, Red Devil и др.

Ако искате да се видим на Innovation Explorer Day, препоръчвам да си вземете билет максимално бързо, преди да са свършили (има такава опасност).