Идеята за седмична публикация с най-интересното, което съм намерила из Интернет през седмицата, ми се върти в главата отдавна. Придоби по-конкретна форма, когато открих блога на Тина Кесова и нейния седмичен дайджест. Най-сетне реших да я задействам, когато мой последовател във Facebook се оплака от големия брой споделени линкове, с които засипах хората един следобед, посветен на четене на интересни материали. (Сега вече ще мога да споделям само по един. :))

Тъй като петък обикновено е денят, който отделям за изчитане на събраните през седмицата интересни материали, за четене на книги и самообучение, тази рубрика трябваше да се казва „Петъчно вдъхновение“. Няколко поредни петъка бях прекалено заета с други задачи, за да я стартирам. Тази неделя обаче, поради страшния студ навън, ръцете ме засърбяха да блогвам и реших, че е крайно време да споделя нещата от вече доста набъбналия списък с линкове за тук. 🙂

Така започва „седмичното вдъхновение“, в което в края на всяка седмица ще споделям с вас, читателите на блога ми, най-интересното, което съм намерила в уеб пространството за хората, които развиват стартиращ бизнес и се интересуват от личностно развитие. Всеки петък (или уикенд) ще можете да разгледате седмичния ми подбор – понякога на повече линкове, понякога на по-малко, в зависимост от това какво ми е допаднало най-много през седмицата. Приятно четене!Снимка: Brett Jordan, използвана под лиценз Creative Commons Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0), нередактирана.