Продължете към съдържанието

Нещо ново и интересно на музикалната сцена

Напоследък пиша много за събития, посветени на онлайн бизнеса, маркетинга и като цяло, на работата. Не се занимавам само с това обаче. 🙂

Доста от вас, с които се познаваме лично, знаят, че от няколко години насам слушам електронна музика и по-точно един жанр, който не е особено популярен в България и бих казала, че това е абсолютно незаслужено. Този жанр се нарича транс и можете да научите повече за него в Уикипедия или от видеото по-долу.

Както вече споменах, този жанр не е много популярен в България и феновете често се налага да пътуват в чужбина, за да го слушат на живо. За щастие, това се промени в началото на тази година. Тогава беше основана първата в България група от музикални фенове, които сами финансират и организират транс събития. За много кратко време след сформирането на групата вече направихме четири партита с някои от най-добрите DJ-и в жанра: Sean Tyas, RAM, Dennis Sheperd и Driftmoon, като първите двама дойдоха в България за първи път благодарение на феновете, членове на групата Tranc3motion (която, освен всичко останало, е и пример за успешен български crowdfunding проект, организиран изцяло онлайн).

Освен присъствие на всички партита, организирани от групата, членовете й се радват и на други благинки, като например възможност да се запознаят лично с гостуващия DJ  и други изненади, измисляни постоянно от неуморната, енергична и винаги усмихната Вили, без която нищо от гореописаното нямаше да се случи. Тя е основател на Tranc3motion и човекът, към когото трябва да се обърнете, ако искате да станете част от групата. Вноската за участие, с която всеки член подпомага финансирането на събитията, е 50 лв. на тримесечие, а за да се включите, трябва да пишете на vili (at) dgty-promo.com. Ако имате въпроси, прегледайте страницата с често задавани въпроси на сайта ни и ако не намерите отговор там, пишете до Вили или до мен.

След няколко поредни месеца с транс събития, организирани от Tranc3motion, дойде време и за нещо още по-мащабно: първия в България транс уикенд. Следващите две партита, отново изцяло организирани и финансирани от феновете в групата, ще бъдат на 12 и 13 юни от 23:00 ч. в клуб Cosmo в София. Двамата гости на тези партита също са отдавна чакани в България и ще дойдат за първи път. На 12 юни гост ще ни бъде Photographer, а на 13 юни – Indecent Noise. Дори и все още да не слушате точно този жанр, си струва да посетите и двете партита – гостите ни ще се погрижат да се запознаете добре с него. А ако вече сте транс фенове, е излишно да ви обяснявам защо това събитие не е за изпускане. 🙂

За щастие на хората, които все още се колебаят дали да станат част от групата, партитата са отворени и за външни лица, ако си закупят билети, а билети можете да си купите от мрежата на Ticket Logic или онлайн. Можете да си вземете пропуски за партито с Photographer на 12 юни или за това с Indecent Noise на 13 юни поотделно, а към всяка от тези опции имате и вариант за комбо билет, който ви дава достъп до двете партита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.