Продължете към съдържанието

dogovor.at: знам какво подписвам или краят на ситния шрифт в договорите и на непрочетените общи условия

25 февруари беше ден на иновации за мен, и то поради повече от една причина. 🙂 Радвам се да споделя една онлайн иновация, която стартира днес и в която с удоволствие участвам.

dogovor.at: знам какво подписвам е онлайн платформа, изградена от екип юристи, маркетолози и IT специалисти (към последните се числя и аз). dogovor.at има две цели:

1. Да преведе на достъпен за всеки човек език (а не смо за юристи :)) общите условия на фирмите и институциите, с които всеки от нас взаимодейства ежедневно: банки, дружества за комунални услуги, уеб сайтове и др.

2. Да предоставя качествени образци на договори в различни сфери, с включени разяснения как се използват те, какво трябва да се има предвид при сключването им и т.н.

Днес стартирахме с малка част от съдържанието в двете основни категории: общи условия и договори. Постоянно ще попълваме сайта с ново съдържание, така че ще ви бъде полезно, ако се отбивате често или ако ни следите във Facebook, Google+ или Twitter, а тук ще научите малко повече за старта на проекта.

1 коментар за “dogovor.at: знам какво подписвам или краят на ситния шрифт в договорите и на непрочетените общи условия”

  1. Pingback: Моята 2015 година - Сайтът на Силвина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.