Продължете към съдържанието

Конференция „Маркетинг тенденции 2015: Европа срещу ЦИЕ“

Както и по-рано споменах, тази пролет ще бъде богата на събития, полезни за бизнеса и за маркетинг специалистите. Едно от тях предстои съвсем скоро.

На 5 март в Интер Експо Център  ще се проведе конференцията „Маркетинг тенденции 2015: Европа срещу ЦИЕ“, организирана от Marketing360.bg. Лекторите ще разкажат за основните тенденции в маркетинга, които трябва да имаме предвид през 2015 г. и ще ни дадат конкретни практически съвети, приложими у нас и в региона, така че да можем максимално да се възползваме от въпросните тенденции. Ще се говори на доста „горещи“ напоследък теми като:

  • Видеото е ангажиращо, лесно предава емоции и ще продължи да се използва активно и през тази година. На конференцията ще разберем на какво по-точно трябва да обърнем внимание, за да извлечем максимума от този маркетингов канал.
  • Персонализацията преди години беше трудна и скъпа за реализация, но клиентите все повече настоявят да са единствени и неповторими, да получават лични продукти и услуги и те да бъдат създадени, ако не специално за тях, то поне преработени спрямо техните представи и очаквания.
  • Дигитално съдържание не е само картинка, не е просто текст. Наложително е да повишаваме IT културата и знанията си, да сме в крак с последните изисквания на големите доставчици на реклама, да знаем как да създаваме съдържание за онлайн средата. Това важи и за маркетинг специалистите, и за клиентите, така че в която и от двете роли да се виждате, тази част от конференцията със сигурност ще ви бъде полезна, защото без създаване на собствено онлайн и дигитално съдържание вече няма как да се прави добър маркетинг.
  • Онлайн рекламата получава все по-големи бюджети въпреки временните колебания покрай кризата, повече видимост, а по този начин и повече реални действия от страна на потребителите. Но как се програмира онлайн рекламата и как се правят ефективни кампании? Добър въпрос, а на 5 март ще разберем отговора. 🙂

Сред лекторите, които ще дискутират тези важни и актуални теми, са:

  • Ивайло Нецов, Creative Sales Supervisor Balkans, Fox International Channels
  • Радослав Благоев, CEO, Blagoev Agency
  • Роб Уебстър, Chief Product Officer, Crimtan London
  • Йорданка Данова, Cereal Partners Bulgaria, Nestle

Организаторите обещават нестандартна конференция, в която ще бъдем не просто участници. Едно от нещата, които досега не съм срещала в програмата на подобно събитие, е възможността участниците да гласуват за лектора, който им е бил най-интересен и полезен. Две седмици по-късно избраникът на публиката ще води практическа бизнес закуска.

Можете да си купите билет за конференцията от sabitie.bg, като не забравяте, че ако искате да се включите в бизнес закуската след събитието, трябва да посочите това при закупуването на билета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.