Продължете към съдържанието

Браво на Foodpanda

В блога май не съм разказвала много истории за перипетиите си с онлайн поръчки на храна, но в „офлайн“ компании сигурно сте чували от мен не един и два пъти за куриозни случки. Сега са ми смешни, но в момента, в който съм чакала гладна храната си и не съм получила очакваното, не са ми били особено забавни. 🙂

Редовно поръчвам храна онлайн и обикновено се налага да избирам или между сайтове, където любимите ми ресторанти не фигурират, но поне знам, че ще си получа поръчката навреме и ще ям това, което съм поръчала, или да се примиря с един от „любимите“ ми сайтове с най-богат избор за София, но да се опитвам да отгатна какъв ли гаф ще направят с поръчката ми този път… и да ме изненадват с нова грешка всеки път.

През декември чух за Foodpanda и една гладна, снежна вечер около празниците, когато се оказах без пари в брой, а системата за онлайн разплащания на „любимия“ ми сайт за доставки не работеше, реших да ги пробвам. Ето и първия ми отзив, който написах още тогава:

Оттогава насам съм поръчвала от тях десетина пъти и досега не са успявали да ме разочароват. Единственият проблем, който съм имала досега, беше, че при втората си поръчка от сайта не получих e-mail или SMS с потвърждение, че поръчката ми е приета, но когато се обадих на телефона за поддръжка, хората бяха много любезни, знаеха за проблема и той беше разрешен бързо. Като цяло съм много доволен клиент. 🙂 Затова и с удоволствие приех поканата им да споделя впечатленията си от услугата в блога си.

Тази вечер ползвах „тестов“ ваучер, за да си взема две пици и два десерта от „Щастливеца“. Явно по закона на Мърфи, точно вечерта, когато обявих, че ще пиша в блога си за тази поръчка, тя закъсня с 20 минути. Въпреки това обаче, храната не беше студена. Не пареше, както обикновено, но си беше напълно ОК за ядене.

Поръчка от "Щастливеца" през Foodpanda

Поръчка от "Щастливеца" през Foodpanda

Поръчка от "Щастливеца" през Foodpanda

Както обикновено при Foodpanda, доставчикът се съобрази с указанията, които бях въвела като допълнение към адреса, къде се намират входът, апартаментът и звънецът и не се наложи да го издирвам около блока (както често ми се случва с конкуренцията).

Въпреки че съм чувала и негативни коментари за сайта, от моя личен опит мога само да го препоръчам. Изборът от ресторанти е голям, храната е вкусна и услугата – качествена: всичко на сайта работи, храната пристига навреме (с едно изключение досега) и е в нормален вид. Пожелавам успех на „пандите“ и дано да продължат в същия дух и занапред.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.