Продължете към съдържанието

Innovation Explorer Day идва след броени дни

Остава още съвсем малко време до 25 февруари, когато в Sofia Event Center ще се проведе Innovation Explorer Day – първият международен форум, провеждан в България и посветен на иновациите, с множество интересни лектори и полезни уъркшопи.

Сред най-новите лектори, които потвърдиха присъствие, са Даниел Берг, директор на Европейската банка за възстановяване и развитие за България и Боян Маркович, водещ регионален икономист на EBRD. Те ще акцентират върху ключовите моменти от Innovation Transition Report 2014 и как България може да изгради стабилна екосистема на иновации с подкрепата на публичния и частния сектор.

Маргарита Видева, Brewing Innovation Manager Europe в Molson Coors, ще сподели какво е да заемаш тази позиция, какви са процесите и отговорностите, свързани с фасилитирането на иновациите в големите корпорации.

Събитието се провежда с генералната подкрепа на UniCredit Bulbank и в партньорство с Empower Capital, Nestle Bulgaria, HP Bulgaria, Каменица, както и с 10 браншови организации, които подкрепят визията за България като водеща страна в Европа по отношение на иновации. На форума се очакват над 400 гости, но все още има шанс да си намерите място. Регистрирайте се тук, преди да са се изчерпали и последните възможности!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.