Продължете към съдържанието

Още двама нови лектори в Innovation Explorer Day

Ако ме следите във Facebook или ако сме си говорили скоро, сигурно не съм пропуснала да ви спомена колко голям фен съм на Uber и колко често ползвам услугите им. Затова можете да си представите колко се зарадвах, когато бяха обявени имената на двама нови лектори в Innovation Explorer Day, защото единият от тях е Патрик Щуденер, ръководител „Нови пазари за Централна и Източна Европа” в Uber и възпитаник на University of North Carolina at Chapel Hill и Kenan-Flagler Business School. Той ще говори по темата Disruptive Innovation или за навлизането на даден пазар и преобръщането му наопаки с нова, иновативна и качествена услуга – нещо, с което Uber се справят перфектно. 🙂

Интересно ще бъде и участието на Сергей Волжин, бизнес мениджър “Напитки” в „Нестле“. Сергей ще говори за lean management и за иновациите в сектора на бързооборотните потребителски стоки. Очаквам и неговата лекция да бъде много интересна, най-вече защото при споменаването на думата „иновация“ повечето от нас мислят за технологии, но не и за по-традиционните браншове, а иновации не липсват и в тях.

Innovation Explorer, организирана от Капитал и Иновейшън Стартър Бокс, със сигурност ще бъде сред най-интересните конференции през тази година, така че си запазете датата 25 февруари отсега. Ако още не сте си направили регистрация за участие, побързайте, тъй като до края на януари тече ранна регистрация на по-ниски цени и има голяма вероятност повечето места да се изчерпят.

Партньори на Innovation Explorer са Българската асоциация на рекламодателите, Българската асоциация на комуникационните агенции и Българска асоциация на софтуерните компании. Събитието се осъществява още с генералната подкрепа на Unicredit Bulbank и в партньорство с Empower Capital и Nestle Bulgaria.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.