Дойде и 2013. Светът така и не свърши и тепърва предстои да видим какво ще ни донесе новата година.

Предишната година не започна особено интересно, но за сметка на това завърши повече от добре. 🙂 През нея станах на 30…

30-ият ми рожден ден в Рим

Веднъж се става на 30 години… в Рим. 🙂

Продължих работата за „Глоб@лни библиотеки“ с още интересни неща. Участвах в академия за млади библиотекари в Латвия, където водих сесия и упражнение в помощ на желаещите да използват Web 2.0 в своите библиотеки.

Упражнение по застъпничество, Международна академия за млади библиотекари, август 2012 г., Латвия

В упражнението по застъпничество групата трябваше да спаси Големия лош вълк от вечното преследване и лошата му репутация.

Участвах и в организирането на едно от най-значимите събития за българските библиотеки през годината – националния форум, на който връчихме и награди на библиотекарите, които са предлагали най-качествени нови услуги през изминалата година.

Тук съм с победителката в категория "Е-култура" от библиотеката в Самоков.

Тук съм с победителката в категория „Е-култура“ от библиотеката в Самоков.

И тази година порталът на програмата беше включен в конкурса БГ Сайт и взе първата награда на публиката в категория „Образование и наука“.

BG Site 2012

С Ива Стойчева от Успехите.com, която получи две първи награди на публиката в двете категории, в които участва.

Освен с „Глоб@лни библиотеки“, се заех и с нещо ново – Kibti.com, който заедно с екип от няколко приятели се надяваме да развием и да превърнем в един от любимите сайтове на пътуващите хора. Все още сме в самото начало, но 2013 едва започва… 🙂

През 2013 г. смятам да отделя повече време на нови проекти, боулинг, писане и учене на нови неща. Още в самото й начало осъществих една от целите си – да посрещна Нова година в Лондон.

Нова година в Лондон

Нова година в Лондон

С такова начало, годината май ще е добра. 🙂 Да ни е честита, пълна с щастие и много успешна!

Съдържанието не е достъпно, защото не е потвърдено използването на бисквитки. Можеш да го направиш от бутона за приемане.