Продължете към съдържанието

2011 накратко и честита 2012!

Ето, че измина още една година. Изпратих 2011 с музика, шоколад и шампанско, а ето и какво се случи през нея накратко:

  • Попътувах отново из България и по света. За първи път видях Виена (дотам се лети изгодно с FlyNiki, а добър хотел, в който може да се отседне, е „Моцарт“ – не е луксозен, но цените са прилични и е близо до станция на метрото) и Сиатъл. Лидо ди Венеция е хубава дестинация за лятна почивка – стига се с WizzAir, а добър хотел, близо до водния транспорт, до автобусна спирка и до плажа, е „Helvetia“.
  • Освен по портала на „Глоб@лни библиотеки – България“, който стартира в обновена версия и спечели трета награда на публиката на БГ Сайт 2011 в категория „Образование, наука и култура“, поработих и като обучител (отдавна не бях имала такива ангажименти, но установих, че все още са ми много приятни :)). През юли проведох три обучения за създаване на блогове по проект на Фондация за реформа в местното самоуправление, а едно запознанство на семинар, започнало през май, се разви много интересно. 🙂 На Деня на позитивното мислене имах шанса да се запозная с д-р Мел Гил, а през ноември – и да участвам в организираното от него обучение за майстор обучители, което беше изключително интересно и полезно. Струва си да се следят обученията, които ще прави Master Trainer Institute of Europe през новата година – организацията има големи планове за старта си в България и те тепърва ще се разчуват.
  • Както винаги, бях и на доста семинари и уеб събития, но ако трябва да определя най-полезното от тях, това беше SocialMe Workshop #4, където стана дума за Facebook маркетинга в големи подробности и участниците си тръгнаха с множество полезни съвети, които могат да приложат веднага. Надявам се серията от уъркшопи, организирани от SocialMe, да продължи и през 2012 г. все така успешно.

За 2012 г. си пожелавам да е още по-успешна, с още по-разнообразни и интересни служебни ангажименти (с което ще се похваля тук веднага, щом стане :)), повече време за блогване и за пътуване, така че да посетя поне още едно ново място, където не съм стъпвала досега.

Хубава и успешна нова година и на вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.