Преди доста време Жюстин ме покани да й подаря оптимизма си, но досега така и не успях да го направя. Е, мисля, че е крайно време да се заема и с това. 🙂

Има доста неща, които ми оправят настроението и ме карат да очаквам нещо хубаво в бъдещето, така че да избера само едно или две не беше лесна задача. Дали да гласувам за един хубав разговор с близък приятел? Или да цитирам сентенции, които ми повдигат духа, като тези? Като онлайн човек си имам и една папка с отметки в браузъра, които ме развеселяват, когато настроението ми се скапе, но коя от тях да споделя? А може би да пусна връзка към нещо от блога ми „Усмивка всеки ден“?

Имам две любими клипчета в „оптимистичната“ папка – след доста мислене и ровене реших да използвам тях като „оптимистичен подарък“. Те казват доста добре разни неща, които едва ли ще успея да разкажа така добре с думи. Приятно гледане и не забравяй, че всичко е възможно, ако си оптимист и ако винаги търсиш хубавата страна на нещата около теб! 🙂

Съдържанието не е достъпно, защото не е потвърдено използването на бисквитки. Можеш да го направиш от бутона за приемане.

Съдържанието не е достъпно, защото не е потвърдено използването на бисквитки. Можеш да го направиш от бутона за приемане.