Списание .net и ABC Design & Communication ви канят на семинар по онлайн маркетинг.

Пак новини около работата, но тъй като всичко интересно при мен напоследък се случва там, така ще е…

Освен че си имаме нов главен редактор, .net България започна и серията от семинари, за които беше загатнато на сайта преди известно време. Първият беше по ползваемост и вече премина успешно, а сега предстои втори – на тема онлайн маркетинг, организиран съвместно с ABC Design & Communication, на 9 юни в София (повече подробности – на официалния сайт на семинара).

Както можете да видите от програмата, няма да слушаме обичайните лекции за банери и импресии – фокусът ще е върху новите и нестандартни решения. Със сигурност ще има какво да се научи – лекторите са все хора, които си разбират от работата и не биха допуснали недоразумения като това на някои български политици, например, които се втурнаха да се „сприятеляват“ с непознати онлайн и подразниха доста потребители на Facebook… Но да не продължавам по тази тема – Сашо е писал по нея и ще можете да прочетете материала му в бр. 189 на .net, Боян Юруков също пуска интересни постове напоследък, особено този обзор на интернет присъствието на политическите партии у нас.

Да се върна на темата – семинарът ще си струва, заповядайте. 🙂 Както и на предишния, вече съм си „заплюла“ две лекции, които задължително искам да видя: на Жюстин и на гост-лектора Ейса Бейли. И дано този път ми остане време да опиша впечатленията си след семинара… 🙂