Продължете към съдържанието

Нова година

Честита Нова година на всички! Надявам се, че сте прекарали добре изминалите почивни дни и ще се върнете на работа свежи, отпочинали и с хубави спомени от изминалите празници. При мен със сигурност е така – празнуването започна още с рождения ден на Бого на 19. и 20.12. Освен купона, си направихме и две разходки из Търново – едната само с Жоро вечерта на 19.12., а другата – цялата компания на следващата сутрин, когато посетихме църквата Свети Четиридесет мъченици. По Коледа не пропуснахме да се разходим и до Пловдив, където тъкмо навреме за създаване на коледно настроение заваля сняг.

И така, измина още една интересна година, през която отново смених работата – да бъда редактор в списание за уеб е нещо интересно за мен и ме вълнува искрено. За сметка на писането и редактирането в списанието (както и поради липсата на ентусиазъм, която ме беше обхванала на предишната ми работа, отдалечена от уеб на светлинни години), ми оставаха много малко идеи и време за писане тук. Това установих, когато реших да си направя една страничка, събираща най-добрите ми постове в блога, откакто го започнах през далечната 2004 г. Доста неща се промениха оттогава насам, но аз все още си блогвам, че даже има хора, които смятат нещата, които пиша, за интересни и ме четат. Затова за 2009 г. си пожелавам повече време и вдъхновение не само за .net, а и за писане в блога.

3 коментара за “Нова година”

  1. Мисля, че ще са необходими дни и седмици, за да навлязат хората в нормалния си ритъм след тази чудовищна, идиотска ваканция, прекарана в плюскане и люскане.

  2. Все пак си имаше нужда от нея – напоследък доста хора ми се оплакват, че им идва в повече работното натоварване, а за сметка на него началниците вече почти не разрешават дълги отпуски. Така че – добре дошло. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.