Продължете към съдържанието

Ново начало

Днес окончателно взех решение и след няколко часа работа, блогът ми вече е мигриран към WordPress. Старият ми блог все още ще съществува (сърце не ми дава да го изтрия), но вече ще пиша само тук.

Защо се случи така ли? Отдавна се изкушавам от мисълта да си инсталирам WordPress и най-сетне блогът ми да е изцяло мой. Това, което ме спираше, беше основно носталгията, а и нежелаението да изоставя блог, който вече бях развила – макар че успях да копирам цялото съдържание тук, ще ми трябва известно време, докато уведомя всички, които трябва, за новия адрес на блога, а и на Google ще му трябва време, докато индексира новия ми блог. След като обаче досегашният ми хост Blogger.com ме предупреди любезно, че блогът ми при тях може да бъде изтрит заради един невинен пост, реших, че е крайно време моят блог да стане наистина мой и да бъда свободна да пиша в него всичко, което поискам (поне докато ДАНС не ми почукат на вратата :)).

И така, добре дошли в новия ми блог! Надявам се той да ви хареса не по-малко от стария.

Етикети:

5 коментара за “Ново начало”

 1. *този – 😀 понякога правописните грешки са забавни 😀
  -няма защо – продължавам да те следя….

 2. Поздравления Силви 🙂

  Линкнах те с новия адрес 🙂

  Понякога и аз съм си мислела за преместване на WordPress-само заради емотиконите 🙂

  Но за сега си оставам на blogspot,а и може да се пребора с хтмл кода и да си вкарам емотикони 🙂

  Усмихнат ден 🙂

 3. Благодаря за линка, Лили. 🙂
  WordPress има и още доста предимства и повече възможности, но най-важното е, че си е изцяло мой 🙂 – на мой хостинг и с моя инсталация на блог платформата. Ако имаш тази възможност, препоръчвам ти да направиш и ти това, а не да се регистрираш в wordpress.com – собственият хостинг е най-добрият вариант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.