Продължете към съдържанието

Внимавайте да не ви изгонят от форум на АБВ!

Ако сте потребител на някой от форумите, достъпни чрез сайта www.abv.bg, внимавайте да не си навлечете нечий гняв и да не ви изгонят! В противен случай, вижте какво ви чака според общите условия за ползване на сайта:

В случай на нарушаване на правилата за ползване на услугата "Форум", поради което на Абоната е наложено наказанието "изгонване от форума", Абонатът дължи неустойка в размер на 3000 лева.

Тези условия не са нови – влязоха в сила още в началото на годината, – но се надявах досега някой да се е вразумил и да е решил да ги промени, за да не става за смях. Очевидно, не съм била права да се надявам.

10 коментара за “Внимавайте да не ви изгонят от форум на АБВ!”

 1. Смешни станаха, от както закриват акаунт в пощата им и се изтриват всички писма, ако не се влиза 45 дни. Почнаха да се правят на велики, когато евреите от ICQ им дадоха право да разпространяват БГ версията, което им отвърза ръцете незаконно да подслушват разговорите на потребителите си на ICQ.

 2. Не е зле, когато някой пише нещо да бъде добре информиран и да проучи нещата. Иначе се получава нещо от рода на „стрелям насляпо пък каквото уцеля“.
  Пълни глупости са това за евреите, а относно пощата – 90 дни ако не влизаш. И още нещо – тези правила не са от началото на годината а от месец май 2006 когато беше създаден новият вариант на форумите на абв.

  Поздрави
  Богомила Делчева – админ на абв

 3. Нет широк, пощи и форуми – бол.
  Завистта на конкуренцията е голяма работа.

 4. Искам да попитам има ли картинки в този блог? картинки за Ку-Ку например?:-))толкова не съм се смял от времето когато препрочитах книжките на Чудомир….За всички „конспиратори“ поздрав с филма „Теория на конспирацията“
  Живи и здрави

 5. Три пъти ги четох правилата на абв и не видях такъв текст. Има глоба от 3000 лв само в случай на нарушване на Закона за авторското право. Ето ги правилата и ми посочи за коя разпоредба става въпрос: [url]https://passport.abv.bg/terms.html[/url]

  Но дори и да имаше такава разпоредба, не може автоматично с изгонването да те глобят 3000 лева. Първо трябва да докажат, че си нарушил правилата и затова са те изгонили. Щото напоследък гонят буквално за нищо и ако се пробват да глобят някой, най-много те да го отнесат.

 6. Истински се забавлявах в тези форуми.
  Крайно време беше да се заема със себе си,за което админа ми помогна:))
  Богомила не е лош човек,но правилата трябваше да се спазват и от модераторите,обърнали са го на чат и мързел.Поводите за безпричинно заяждане с потребителите им поднася точно почивка и безработие..Е ,и те са хора,ама са се хванали на хорото..
  Една приятна част от моя живот,каквото можах оставих,да ме помнят с добро:))

 7. Кой е създал АБВ форума? Кой плаща? Кой плаща на клакьорите? Това са важните въпроси.
  Но има и по-важни. Какви са механизмите на запушване на устата? Кой решава кого да банва? Какви са правилата? Кой ги измисля и налага? Кой е разрешил да се ползва приставката БГ? И т.н.
  И всичко това е много опасно точно заради приставката БГ. Децата ни вярват че е БГ!
  А според мен си е Форум.USA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.