Santa in Hissar / Дядо Коледа в Хисар

Честита Коледа на всички, които все още не са се отказали да наминават покрай този блог! Макар че честитя с малко закъснение, надявам се, че сте прекарали добре празника, а и все още не е късно да ви пожелая много здраве, щастие, усмивки и успехи през новата година.

Както е по традиция, няколко дни преди края на 2006 трябва да си припомним най-важните неща през изминалата година и евентуално да вземем решения за новата. Бих могла да кажа, че 2006 беше най-интересната и изпълнена с промени година за мен досега. От април съм вече „почти омъжена“, като в резултат от това се преместих в София. Скоро след това заведох дело срещу бившия ми работодател Национална камара за мода, от когото така и не си получих заплатата за един месец работа в началото на 2005 г. Развитието на случая, който се оказа много по-голям и интересен, отколкото предполагах първоначално, отразявам в отделен блог. В работата нещата също бяха по-интересни от всякога. Тази година станах регионален мениджър телецентрове за Югозападна България, което включва областите София, Пазарджик, Перник, Благоевград и Кюстендил. Накратко казано, работата ми се състои в това да работя за развитието на телецентровете в тези области, свързана е с много пътувания и комуникации. Като жител на София, тази година за първи път участвах в подготовката и провеждането на OpenFest в София. Също през тази година ми се събра и повече пътуване, отколкото в последните няколко, взети заедно: видях

Street in Dryanovo / Улица в Дряново

Дряново,

View on Hissar / Изглед от Хисар

Хисар,

Plovdiv Main Street / Главната улица в Пловдив

за пореден път – любимия Пловдив,

View from Sapareva Banya / Изглед от Сапарева баня

Сапарева баня,

Dupnitza Central Square / Дупница - централен площад

Дупница,

Snezhanka Tower / Кулата Снежанка

кулата Снежанка (и дори се качих догоре, въпреки страха ми от височини),

Botevgrad Downtown / Центърът на Ботевград

Ботевград,

Gorna Malina Central Square / Централният площад на Горна Малина

Горна Малина,

Way to the Sea Garden / Пътят към Морската градина

Варна,

View from Veliko Tarnovo 2 / Изглед от Велико Търново 2

Велико Търново…
Най-сетне се и разделих окончателно с Windows на домашната машина и преминах изцяло на Linux.

Ако трябва да определя изминалата година с три думи, те ще са: интересна, успешна, страхотна. Само мога да се надявам и следващата да отговаря на тези определения.

Задачки за 2007:

  1. Да продължавам в същия дух, явно дава резултат. По-точно ли? Аз си знам какво имам предвид. 😉
  2. Да блогвам по-често.