Продължете към съдържанието

Новият спам – с подарък компютър

Само това не бях получавала още – спам с обещание, че ако бъде препратен на някакъв брой познати с копие до вероятно нищонеподозираща служителка на компанията „Ericsson“, подателят ще получи безплатно компютър. Странно дали наистина действа, както се твърди в него. 🙂 Ето и копие от текста, за онези, които не вярват:

Предмет: Подарък

Здравейте, всички!

Компанията Ericsson раздава безплатно преносими компютри, с цел да се противопостави на Nokia, която прави същото. Ericsson желае да разшири своята известност. По тази причина Ericsson раздава безплатно новия преносим компютър WAP.

Всичко, което трябва да се направи, е да се изпрати това съобщение на 8 ваши познати. До около две седмици ще получите компютър Ericsson T18.

Ако съобщението бъде изпратено на 20 или повече души, ще получите дори компютър Ericsson R320. Важно: Копие от съобщението си трябва да изпратите на anna.swelung[at]ericsson.com.

Важно е да се знае, че това не е измислица, а наистина действа! Затова, доставете си удоволствие, като си направите подарък с един от тези преносими компютри.

Късмет!

4 коментара за “Новият спам – с подарък компютър”

  1. Действа, действа… пращай на воля. Аз цели три получих, мога да ти подаря един ако искаш… ама най е гот когато ти го пратят от Ericsson, ахам.

  2. Само дето Ericsson T18 и R320 са модели телефони на Ericsson, а не WAP компютри :о)

  3. Доколкото видях от версията, която получих, този текст е нескопосан превод от френски (под текста, който съм постнала тук, се намираше и оригиналът). Мога да пусна и него, ако някой се интересува от подробности относно офертата. 🙂

  4. Съжалявам, но трия чисто рекламни коментари без връзка с темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.