Продължете към съдържанието

Полезно четиво

Досега мислех, че Мечо не обича четенето. Ако се случеше да чета книга, а той да седи наблизо, заравяше муцунка във възглавницата или правеше кълбо, за да отвлече вниманието ми от книгата и, както подозирах, да не му се налага да чете и той. Вчера обаче го забелязах погълнат от една от новите книги на брат ми – „Как се правят хубавите снимки“. Не след дълго Мечо хвана и фотоапарата, очевидно много въодушевен от прочетеното.

Следвайки неговия пример, предлагам ви линк към полезно четиво – новата книга „Go It Alone“, издание на „HarperCollins“ USA. Освен че е полезно четиво за хората, желаещи да започнат собствен бизнес, това е първата книга (или поне книгата с претенции да бъде първа), пусната безплатно онлайн с включени контекстни реклами, които вървят до текста. Приятно четене!

Допълнение: Малко след като написах поста, в блога на Костадин Башев открих оплакване от онлайн книжарницата Books.bg, която все още не му е доставила поръчаната по Коледа книга, а при това и не отговаря на запитванията му какво става с поръчката. В поста по-горе поставих линк с цел по-лесно намиране на споменатата книга за фотографията, като по случайност той водеше точно към тази книжарница. Дотогава не бях чувала добри или лоши думи за нея – подбрах я, тъй като книгата беше описана и представена добре. След това оплакване, обаче, предоставям още един линк към друга книжарница, както и към страница за фотографската поредица от сайта на издателството. Вие си преценете от кого да пазарувате, ако ви хареса книгата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.