Продължете към съдържанието

Virtual Card Services – некоректен платец

С неособено голямо удоволствие вписвам в блога си още една фирма, доказала се като некоректна. За първата тепърва има да се чува, но сега ще обърна подобаващо внимание на втората, която избра да се изложи на OpenFest София. „Virtual Card Services“ участваха на феста като спонсори и имаха свой щанд, на който набираха бъдещи служители и промотираха услугите си. Не в това се състои излагацията, обаче. И неслучайно казвам, че участваха като спонсори, а не че бяха такива. Те направиха всичко, което би направил във връзка с участието си един спонсор, с изключение на едно – не платиха обещаната сума. Интересен начин за навлизане на пазара, няма що (фирмата е нова и тепърва очаква да се утвърди).

Ако сте се замисляли дали да започнете работа във „Virtual Card Services“, прочетете още веднъж това и се замислете пак. Има достатъчно други, които са коректни платци и когато става дума за значителни суми, а не за случаи като въпросния, когато и парите не бяха кой знае колко много.

Ако смятате, че си струва този случай да се разгласи, пишете и вие за него в сайтове, форуми и т.н., до които имате достъп. Предупредете приятели и познати, преди още някой да се е опарил. А ако имате идеи какво може да се направи по въпроса, за да бъде превърната фирмата в истински спонсор съгласно първоначалната договорка, полето за коментари и e-mail адресът ми са на ваше разположение.

Допълнение: И да не забравяме имената на господата, представители на въпросната фирма: Бисер Димитров и Васил Бояджиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.