Продължете към съдържанието

Нов български сайт за анонимен e-mail

Днес ми изпратиха един линк с молба да бъде добавен в „ИнфоБорса“. Тъй като сайтът от линка няма нищо общо с образованието, няма да го добавя, но ми се стори достатъчно интересен, за да го запиша тук. Cloxy.com е български сайт, от който можете да изпратите анонимен e-mail от който и да е адрес до който и да е друг. Интересна идея, макар и не нова. Остава да си оправят и английския.

5 коментара за “Нов български сайт за анонимен e-mail”

 1. Здравей Силвинче, колежке! 🙂
  За първи път пиша в блога ти, и то е от радост – видях, че четеш моя блог 🙂
  Само че той вече се намира на адрес http://bglog.net/teri 🙂
  Създадох безплатна блог система, която се надявам да преодолее проблемите със съществуващите 🙂
  Ентусиазъм, какво да се прави 🙂
  Иначе за този сайт…трябва да го видя и на мен ми пратиха инфо, но нямах време да видя:(

 2. Нещо друго…
  Не видях в Cloxy функция за проверка по байезианов филтър. Това значи, че ако спамерите го надушат…
  Пък и анонимното пращане на мейл винаги ме е плашело. То дава възможност да казваш нещо, без да искаш отговор на това. Същото, като да получиш SMS с обиди…преживял съм го и аз и приятелката ми.Знам какво е.
  А ако те пита от какъв мейл да се прати сайта…и не прави проверка, тогава? Аз мога да ти пратя мейл все едно идва от шефа ти и ти ще се шашнеш…

 3. Здрасти. 🙂 Радвам се, че и ти четеш моя блог. И благодаря за линка към твоя. Аз се чудех защо от толкова време нищо не пишеш, а ти си се преместил. Разгледах новата ти блог система и се надявам да има успех. Хубаво е, че се появяват и български аналози на Blogger и подобни. А смяташ ли да добавиш trackback?
  Анонимното изпращане на SMS-и с обиди и аз съм го изпитвала на гърба си – преди около година получих flood чрез услугата на MTel e-mail-to-SMS и прекарах доста време в триене на около 170 SMS-а с еднакво съдържание. Най-забавното беше, че псувнята в тях не беше адресирана към мен, а май беше някаква грешка. 🙂
  Cloxy не прави проверка на e-mail адреса, от който се изпраща писмото. Така че всеки би могъл да изпрати писмо от името на когото и да е.

 4. Trackback има инсталиран, но като превеждах интерфейса на сайта го кръстих „Постоянни връзки“. ще взема да го оправя 🙂

 5. Да, така е по-добре. Жалко, че нямаме подходяща българска дума („връзки“ звучи по-близо до „permalink“, а „проследяване“ или нещо подобно най-малкото не ми се струва съвсем точно, да не говорим за „полицейската“ окраска на думата. А може би един конкурс между читателите за превод на тази опция ще е добре дошъл? :))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.