Продължете към съдържанието

Земетресение

Току-що се усети земетресение в Пазарджик по високите етажи (в това число и вкъщи). Беше сравнително слабо. Аз дори не го усетих – ако не ми бяха казали и не бях видяла, че лампата на тавана се клати, така и щях да пропусна събитието. Според FocusNews, епицентърът е бил в Сливен, а в същото време заглавието на новината твърди, че е бил в Румъния. В IRC човек от Бургас се оплаква, че столът му се разклатил, както той си седял пред компютъра, а току-що получих SMS от познат от Плевен със съдържание: „wow, kak e apokalipsisa? 😉 nie chakame lunata da udari ;-)) piini edna birichka ;-)“. На мен обаче така ми се спи, че най-невъзмутимо смятам да си легна. Надявам се България да спре да подскача и да ни остави да спим.

3 коментара за “Земетресение”

  1. Аз чак днес разбрах че имало земетресение и то силно. Снощи го усетих, но си помислих че си въобразявам и не му обърнах много внимание, а продължих да си оправям снимките 🙂 Явно в Пловдив не беше много силно.

    Ицо
    LiveJournal.com/users/ik0

  2. В старозагорско също се усети без мен …
    но в Силистра било много силно ..роднините ми доста са се улашили

  3. Аз днес говорих с един колега, който има роднини в Силистра, и той каза същото. Един от шкафовете им се отворил и изпопадали чаши и чинии от него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.