Продължете към съдържанието

Скучен сезон

Тук съм, в случай че някой се чуди къде се губя, но нямам настроение за писане, а и нищо интересно не ми се е случвало скоро. Както всяко лято. Преди да започна да работя, лятото ми беше любимият сезон заради дългата ваканция, а сега умирам от скука точно заради нея. Нищо интересно не се случва, почти всеки е в отпуска, а аз всяка година съм сред останалите, които си остават в града поради липса на пари, а и след многото работа не си получават заплатата навреме с обяснението, че е лято, всички са в отпуски и фирмата няма приходи. Затова и не пиша – няма какво, освен да се оплаквам колко ми е жега, а нямам такива намерения.

Етикети:

4 коментара за “Скучен сезон”

  1. ами лятото е вече на привършване ..то и аз на море не съм ходила в чата не влизам поне не в бг днес е ух ч учебен ден на училище няма да ходя тъи че те разбирам ..
    какво стана с онзи openfest … на сайта никакво инфо..

  2. Хубава е, благодаря за поздрава. 🙂 Други, които са ми любими за момента, са „Shooting Star“ на Deepest Blue и „You Never Know“ на Marly (не Боб Марли ;)). Напоследък много ми харесва и всичко на Anastacia, особено последните й две песни – „Left Outside Alone“ и „Sick and Tired“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.