Продължете към съдържанието

Купон в офиса

Вчера радио „Hot FM“ стана на една година. Радиото съществува от доста повече, но предишното му име беше „Оберон“ и програмната му схема беше коренно различна – беше нещо подобно на „Дарик“. В този си вид – Hot AC, подобен на „Fresh“ и „Katra FM“, – е вече точно от една година. Направихме си купон в офиса по този случай с целия екип на радиото плюс много сладки, ядки и две бутилки. Беше весело. Отдавна не бях се събирала с хора, но сега си наваксах, поприказвахме и се позабавлявахме, както подобава на рожден ден. След това пак се прибрах вкъщи и до един часа след полунощ мъдрувах над новия сайт, по който работя в момента. Пак не успях да го завърша тогава, но днес вече е готов.

Тази сутрин пък ме събудиха рано-рано (10 часа си е рано!) за ходене до Пловдив. Обиколихме компютърните магазини там с един човек, което не беше зле, но сега усещам, че се разболявам – гърлото и главата ми не са наред. Жоро вече е болен от грип и досега разсъждавахме кой кого е заразил и дали е станало през Интернет или по телефона.

Днес получих и един важен мейл, но няма да пиша за него сега. Той заслужава да му се посвети отделен пост, доста по-сериозен и смислен от този.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.