Любимото ми предизвикателство е да разработя един проект от фаза идея до работещ продукт или услуга с множество щастливи потребители. Аз съм човекът, който помага на собствениците на бизнес да планират, организират и развият проектите си от самото им начало до големия успех и да повишат личната си ефективност в работата.

Мога да ти помогна да организираш и оптимизираш работата по своя startup, софтуерен продукт или онлайн проект, твоята обществено полезна идея или събитието, което правиш. Ще помогна на теб и на екипа ти да работите по-бързо и по-добре, като постигате повече с по-малък разход на финансови, времеви и други ресурси.

Вече го направих както за мои собствени онлайн проекти, така и за 50 компании и организации в България, Великобритания и САЩ в различни фази на тяхното развитие. Сред тях са както малки семейни бизнеси и самостоятелно работещи консултанти, така и три онлайн проекта с повече от 10 хиляди посетители месечно и най-голямата IT конференция на Балканите, посещавана от над 3000 души всяка година. Разработвам обучения, които ти помагат да изградиш своята система за оптимална продуктивност и постигане на цели и работя лично със собственици на бизнес и техните екипи, за да оптимизирам организацията на работата и времето им.

Като бонус, моят над 10-годишен опит в онлайн маркетинга и разработването на уеб сайтове позволява да ти съдействам и със стратегията ти за достигане до твоите идеални клиенти и да ти осигуря перфектния екип, който да ти даде максимални резултати в тази област.

Консултации и обучения

Моята история

Как се развих професионално, какво постигнах и няколко любопитни факта.

Другите за мен

Отзиви от хора, с които съм работила.