Дойде и дълго чаканата 2021 г. Със своите надежди, с оптимизма и очакването да бъде по-добра… и въпреки всички предизвикателства, с Innovation Explorer.

Както обикновено, форумът ще се проведе в края на февруари. Тази година датата е 25 февруари, а мястото… навсякъде. 🙂 През 2021 събитието за първи път ще се излъчва онлайн, на живо, от Sofia Event Center. Новото, седмо по ред издание, Innovation Crossroads – “Кръстопътища на иновациите” – е пряко повлияно от темите за пандемията, рецесията, протестите.

В трите панела – Оцеляване или просперитет? Банкрут или иновaция? Глад или революция? – ще видим и чуем 15 лектори. Те са представители на някои от най-големите организации в света като Световната банка, Веолия, Оксфорд, Кока-Кола, Siemens, УниКредит Булбанк, Кауфланд и др. Идват от 7 държави – САЩ, Белгия, Франция, Англия, Турция, Швеция, Русия, – за да отговорят на въпросите ни: Изяжда ли корупцията иновацията и бъдещето ни? Нашите пандемии, рецесии, революции акселерират ли знанието в света?

Лекторите, които ще чуем и видим, са:

  • Рик Вера и Юлия Старк, модерирани от Ирина Недева от Българско национално радио;
  • Димитър Бечев и Филип Гунев, модерирани от Миролюба Бенатова от TV1;
  • Мари-Луис Харисто и Красимир Марчев, модерирани от Юрий Вълковски;
  • Ирма Менцер и Сабин Еверет, модерирани от Ирина Обущарова от TrendingTopics.bg;
  • Павлина Янакиева и Хюсеин Гюлер, модерирани от Мария Черешева от Дарик радио;
  • Боряна Манолова и Даниел Лорер, модерирани от Деян Василев от “МоитеПари”;
  • Франсоа Деберг, Теодора Петкова и Иван Чернев, модерирани от водещите на събитието.

Както и миналата година, JTN Research и Innovation Starter ще представят ексклузивно проучване, създадено специално за форума, за ситуацията в България, оцеляват ли иноваторите и кои са стопанските и психологически характеристики, които им помагат да се справят по-добре в криза.

До края на януари 2021 г. можеш да закупиш своя билет с ценна за ранна регистрация на www.innovationexplorer.bg. Пълната програма е отразена на сайта на събитието. При регистрация ще получиш линк за виртуален достъп до форума и допълнителните събития към него, както и специален рекламен пакет, доставен на твоя адрес.

Събитието се реализира с генералната подкрепа на UniCredit Bulbank, Kaufland, Софийска вода, част от Veolia, Aurubis и с основната подкрепа на Кока Кола България и JTN Research.